Click to order
ONLINE TOERNOOI
Total: 
Je speelt vanuit huis online mee! Na het inschrijven ontvang je een discord link in je mail. In de Discord staan alle regels en daarin wordt de custom key gedeeld. Kijk ook mee via www.twitch.tv/stichtingepicyouth
Aantal spelers
Voor- en achternaam speler 1
Online naam speler 1
E-Mail adres speler 1
Telefoonnummer Speler 1
Postcode & huisnummer speler 1
Geboortedatum speler 1
 
Tweede speler toevoegen (optional) 
Voor- en achternaam speler 2
Online naam speler 2
Email speler 2
Telefoonnummer speler 2
Postcode & Huisnummer
Geboortedatum speler 2
Let op! Speler 1 moet de discordlink doorsturen naar zijn duo!
ONS TEAM
Wij Millennials zijn opgegroeid in de digitale wereld, kennen social media als onze broekzak en zijn gewend digitaal te werken en samen te komen. Wij zijn een groep jongens en meisjes van diverse komaf, waardoor we ons kunnen inleven in de vele uitdagingen waarvoor jongeren komen te staan.
jongerenwerkers, vrijwilligers en bestuur bestaat geheel uit twintigers en dertigers.
Jongerenwerkers
Thomas (34)

Thomas is al 9 jaar actief in het jongerenwerk en werken met diverse vormen van media. Hij heeft voor de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming een onderzoek naar de wereld van online jongerenwerk uitgevoerd. Hij werd geboren in Amsterdam, groeide op in Leiden en woont in Den Haag.

Nourin (28)
Nourin volgt de studie Social Work en is al vijf jaar actief als wijkkracht en jongerenwerker bij verschillende welzijnsorganisaties. Naast haar studie heeft ze heeft een grote passie voor gamen, de Marokkaanse keuken en vloggen.
Janou (31)
De sportieve Voorburger en jonge vader is sinds 2009 werkzaam als jongerenwerker. Hij studeerde Sport en Bewegen en heeft ruime ervaring met het organiseren van zowel e-sport als straatsport activiteiten voor jongeren. 
Dia (24)
De jonge, enthousiaste moeder volgde een opleiding tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en werkte als ambulante begeleider van verslaafde en moeilijk behandelbare jongeren. Momenteel runt ze haar webshop en zorgt ze voor haar dochter. Ze werd geboren in Irak en groeide op in Twente. 
Maaike (33)
Maaike volgde een studie Pedagogiek en gaf na haar afstuderen les op een SBO school als vervangster. Momenteel is ze werkzaam in de kinderopvang en onlangs beviel ze van een dochter. De geboren en getogen Haagse is actief als blogger en heeft grote passie voor communicatie.
Anass (31)
Anass studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkt hij in jeugdzorg en met ex-gedetineerden. Hij heeft veel ervaring met het organiseren van online activiteiten en e-sports. De Amsterdammer is daarnaast een fanatiek pleintjesvoetballer.
Bestuur
Raoul (36)

Raoul studeerde Bestuurskunde in Leiden en is werkzaam als kwaliteit- en IT consultant. Daarnaast is hij gecertificeerd informatiebeveiligingsauditor. Hij heeft grote interesse voor netwerk infrastructuur en streaming technologie, en ervaring met het beheren van complexe IT systemen. Door zijn werkzaamheden heeft hij vele organisaties in publieke en private sector gezien, ondersteund en gecertificeerd op het vlak van kwaliteit (ISO 9001) en informatiebeveiliging (ISO 27001, BIG). Binnen Epic Youth vervult hij de rol van voorzitter.

Huub (36)
Huub is werkzaam als fiscalist en financieel adviseur. Na zijn studie fiscaal recht in Leiden, was hij zes jaar werkzaam als tax lawyer voor een internationaal belastingadvieskantoor. Daarna was hij zes jaar verbonden aan een financieel en fiscaal advieskantoor, waarvan de laatste vier jaar als partner. De geboren Limburger woont momenteel in Rotterdam en is vader van twee zonen. Binnen Epic Youth neemt hij de functie van penningmeester voor zijn rekening.
Vrijwilligers
Okke (31)

Okke werkt met veel plezier als onderwijs assistent in Den Haag. Daarnaast heeft hij een passie voor gaming en heeft al eerder als vrijwilliger gewerkt als jongerenwerker en wil zich graag verder ontwikkelen. Hij ziet gaming als middel om jongeren te kunnen verbinden.

Avital (32)
Avital studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Ze was gedurende enkele tijd werkzaam in de diplomatieke wereld. Tegenwoordig is ze verbonden aan een grote Nederlandse verzekeraar als juridisch specialist voor het beoordelen van schadeclaims. 
Koos (34)
Koos is onze website specialist. Hij volgde een opleiding als ICT specialist en is werkzaam als software en web developer. Hij heeft ervaring met tal van unieke projecten in publieke en private sector. Zijn brede expertise helpt ons onze processen verder te automatiseren en een nog groter bereik onder jongeren te realiseren. Hij is vader van vier kinderen.
Lott (23)
Lott is net aan haar 2e grafische studie begonnen op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Als leergierige en behulpzame ontwerpster, heeft ze al meerdere startende jongeren bedrijven geholpen met haar ontwerpen.